Anotace: ..."Každý mučedník si musí najít svůj kříž"...
vauuuuuuuuuu to je krása za 0%
19.08.2007 12:30:00 | Jsem ten kdo jsem
Za hradbou Akonu jeden kmen chladně zmírá.
Poslední z posledních. K božímu zákonu
dál oči neupírá, dávno je vládcem hřích.
Ostří krví zbrocené po padlích půlměsících
volá tu po právu. V dáli stádo spocené
hynoucí po tisích zapíjí popravu!
Militia Christi - temůlářům zvoní zvon.
Militia christi - poslední pohled na Akon.
Militia christi - meč a kříž tělo jedno jest.
Militia christi - AMEN!...
12.08.2007 12:46:00 | jehlaspichlas
Kdo trpí sám,ten trpí tíž,
že vidí štěstí druhých přes svůj kříž!
(William Shakespeare)
Věř si víc!
Na zádech vlečeš si svůj kříž,
smutek Tvůj v patách se Ti krade,
minulost svou již nezměníš,
vzpomínky najdou si Tě všade...
Na Tobě jen je,kolik váhy
přikládáš tomu,co už není,
zda k přítomnu se vrátíš záhy,
či chceš se trápit do setmění!
Význam má jen to,co je právě,
budoucnost ta se teprv chystá,
s úsměvem všechno zvládneš hravě!
Věř! A vítězství Tvá jsou jistá!
Každičký člověk chyby dělá,
moudrý se z nich zná poučit,
a to je v kostce pravda celá,
rada,jak dá se lépe žít!
Věř si a víra půjde s Tebou,
jak anděl strážný,věrný stín...
Ač prohry u srdce Tě zebou,
jdi za svým příštím vítězstvím!
--------------------------------------------------------
Neznám Tvůj úsměv,Gabriello,
ba ani červánky v Tvé tváři,
neznám,jak něžně vraštíš čelo,
ani jak oči Tvoje září...
Teď však z Tvých veršů čiší smutek,
co se i na mne přenáší,
věř,že i já bych někdy utek,
že vím,co život obnáší!
Snažím se hladit verši svými
dušičku dívky vzdálené,
snad zaplaší jí z Tváře stíny
a ona zas se usměje!
Jak Frankie Dlouhán z jedné písně
se snažím v životě teď být,
pomáhat lidem jejich tísně
z myslí i srdcí zaplašit...
doufám,až jednou kamsi zmizím,
tam,odkud není návratu,
chybět budu i lidem cizím,
co verše mé si četli tu...
Mirek ;o((( ¦¦¦ ;oD
20.07.2007 17:08:00 | Kozoroh 1
Nedělej ze sebe zase smutnou. Vždyť jsem ti říkal, že se
opět ozvu. Jen se trochu usměj, moc se mi líbí ten tvůj
úsměv. A moc hezky se červenáš.
17.07.2007 11:55:00 | jehlaspichlas
Moc pěkné, já věděla, že nezklameš, když si od tebe zase něco přečtu ;)
15.07.2007 11:07:00 | Santinan Black