Samota
Anotace: Tohle je pro me nejhorsi samota.. kolem me tolik lidi.. a ja jsem sama...
Louka plná lidí,
ve předu pódium,
nikdo se nedívá,
nikoho nezajímá program,
a přesto tu jsou.
Všichni spolu a já jediná sama.
Nikdo se nedívá,
nikoho nezajímám,
Na tom pódiu jsem já.
Komentáře (2)
Komentujících (2)