nepoučitelný úsměv
Anotace: je to pokus-psal jsem to sem z hlavy.přečtěte si to, zamyslete se a třeba ohodnoťte. je to krátké
když je úsměv těžší než břímě , které neseš
když tvé ruce jak dvě suché větve jsou
buď rád, že jsou takové
že zbraň již neunesou
a ty jsi tím opět odsouzen k žití
co přichází často
aspoň na chvilku zase odejde
v to věř
a buď šťasten
neboť jsi stále ještě souzený
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Džín
Komentáře (0)