Politická satira
Anotace: Toto dílo napsal autor jako reakci na rozčarování z české politické scény. Omluvte prosím dva sprostší výrazy, ale okulentněji to opravdu nešlo.
Ema má maso,
máma má mísu,
táta má laso,
máme kočku Lízu.
Paroubek měl jednou mízu,
že budem se mít skvěle,
však maso, laso, mísu,
zavál do prd*le.
Paroubek nám řekl,
že bude tady rovno,
to se ale sekl
a my máme h*vno.
Ema nemá maso,
máma nemá mísu,
táta nemá laso,
sežereme Lízu!
Komentáře (3)
Komentujících (3)