I want
I want to talk,
I want to walk.
I want to fly,
I want to cry.
I want to say U:
„I love you! “
But I can’t
I don’t have heart.
Why?
I’m dead.
Sorry love…
Překlad, ale ten se nerýmuje ;-):
Já chci mluvit,
já chci chodit.
Já chci létat,
já chci plakat.
Chci to říct:
"Miluji Tě!"
Ale nemůžu,
nemám srdce.
Proč?
Jsem mrtvá.
Promiň lásko...
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
Komentáře (1)
Komentujících (1)