Moře I.
Anotace: moře je muž s dlouhými vlasy a nebezpečnou hloubkou pohledu
.....Moře ti dalo oči..............
.............vzalo iluze..............
.......... malá mořská vílo..............
...............plav si povídat..............
........................s rybkami..............
.....a zapomeň na svého prince..............
...ten už se slečno nevrátí..............
.........políbit tvé rty..............
........na dobrou noc..............
.................protože..............
....................nechceš..............
............ty mu to nedovolíš..............
...............................................
...ach...Moře...Moře...mé...jediné..........
.........................................
......................................
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)