Nevěř

Nevěř

Anotace: nikdy nevěř všemu......

Nevěř očím mým,
v nich faleš se skrývá .
Hluboký pohled do nich,
a žaludek se náhle mi svírá.

Nevěř slovům mým,
to lži jen hnusné jsou.
Ten kdo jim uvěří,
tomu bolest přinesou.

Nevěř slibům mým,
nikdy je nesplním.
Ale to už jistě víš,
nikdy se před tebou neskloním.

Proč jsem uvěřila?
Autor llucinka886, 16.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí