nepojmenovaná
Anotace: taková moje na hrubo otesaná socha
Ti všichni hlupáci
běhávali se schovat
v stíny křoví...
Nestrpěli ironii života
a také možná
-kdo ví-
vlastní slabost
halili v pláště cizích slov...
Aby se později
odvážili hledět
nectnostem do tváří...
Komentáře (1)
Komentujících (1)