Ne moc často dávám stovky u básniček, protože jak říkám, poezie není zrovna můj obor. Ale zrovna dneska, právě ve chvíli, kdy ti v druhém okně píšu mail, mám prostě takovou náladu, kdy mě tahle slova oslovují víc, než třeba včera, když jsem si je četla poprvé.
Pro mě vážně hodně dobrá báseň, možná ne úplně stylisticky vypilovaná, někdo mě určitě bude chtít zakopat... ale jelikož nejsem sama, kdo ti tady podstrkuje stovku, bude muset ten dotyčný vykopat hodně velkou jámu, protože o to jeho zakopání si koleduje mnohem víc lidí:o)
20.07.2007 08:52:00 | Gina Rocca