Malé nic
Malé nic se v koutě choulí...
Malé nic, jak kotě malé,
ke zdi, jak k ruce přitulené,
malé nic teď srdce bolí.
Malé a bolavé,
k pohlazení
malé a zničené,
něžné ruky není.
Ruka co pohladí,
kdepak je schovaná?
A rty co prohodí,
svá slůvka laskavá?
Ruka však nehladí
nemluví ústa,
NIC - to se vytratí,
vždyť nemohlo nic dostat.
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: kokeš od pana krbce
Komentáře (2)
Komentujících (2)