ač je to hodně smutné.. tak dneska mi to vůbec nevadí... právě naopak mám chuť.. číst smutné básně...))
23.07.2007 22:37:00 | Najlin
Poslední sloka je perfektní. Hodně chytlavá.
19.07.2007 21:13:00 | Ludmila Ježová
Ahoj, doufám že umíš přijímat jakýkoliv názor.
Báseň se mi líbí jen myslím že by její první část potřebovala malou změnu a pak by byla super.
Jinak je opravdu hezká. smutně hezká :-)
19.07.2007 20:49:00 | Rose.