kdo hleda..
vetsinou najde..
vsak jsou stavy..
kdy lepsi byva..
kdyz na par piv si zajde..
ten..
co do pisku se diva .o))
10.09.2007 17:05:00 | Bean
Slunce a Měsíc
potkali se spolu...
a vidí písek,
v něm tvář plnou bolu...
Svůj svit ti dají,
vítr dotek měkký...
otevři oči...
v duši vepluje ti
svítání...
10.08.2007 17:18:00 | Cecilka
"...která nechce se teď v slzách prát"...
Tahle věta mi hodně říká.
09.08.2007 16:55:00 | NikitaNikaT.
..tohle ji mi tak blízké... Nepsali jsme to spolu?
Já vim, že ne, ale je krásná...
09.08.2007 16:47:00 | Rybí_kost
...tak tam do písku...krásná báseň, možná nechtěně vyvolala asociaci na dovolenou...díky za návštěvu, dnes jsem u tebe jen na skok
26.07.2007 00:12:00 | Liv