Slzy v nebi
Anotace: Když smutek ovládá naši duši...
Slzy v nebi
Smutek a prázdnota plní mou duši,
proč psáti mám žal svou krví a tuší?
Daleko od lidí, vzdálená Bohu,
jak tu mám žít? A co vlastně mohu?
Láska mě zabíjí, samota ničí,
srdce mé krvácí a duše křičí.
Slunce už zapadá, blíží se noc,
snad jen sám Ďábel má nade mnou moc.
Život je trápení, slzy a kříž,
den za dnem padám já níže a níž.
Andělé ztratili křídla a smích,
k oltáři padají, i zvon už ztich.
Jejich sny, moje sny, všechno je pryč,
kde hledat, kde, ten náhradní klíč?
Nemám už sílu dále tak žít,
do nocí plakat a samotná být…
Komentáře (3)
Komentujících (3)