Nádherný a řekla bych, že by se tam našlo i dost pravdy.. :( Bohužel, žiletka dokáže přinést úlevu, ale na jak dlouho?:( Na chviličku...
08.09.2007 12:07:00 | Santinan Black
Když opomenu, že je to vážně smutné, neli morbidní, tak se mi to moc líbilo, taky hlavně ten konec!
21.08.2007 09:06:00 | lennerka
Zbytek už číst nebudu je to tak krásně poetické že by mě to vzalo obdiv k velkým literárním mistrům a začal bych obdivovat jen tvé "básně"
20.08.2007 15:49:00 | Jsem ten kdo jsem
Zajímavá báseň... to jak to plynule z veršů přešlo do nerýmované části... pěkné a i rýmy jsou velice osobní... jo a chtěl jsem ti poděkovat za tvůj koment u mě...
16.08.2007 22:24:00 | Miro Sparkus
Velmi hezké moc se mi to líbilo-hlavně konec...:-)(někdy je dobrý mít chvíly černý myšlenky\ aby mohli přijít ty hezčí...)
22.07.2007 12:24:00 | A.Adonay.Š