Znovu ne!
Znovu ne!
V srdci už je opět díra, slzy v očích znovu mám,
proč milovat se nevyplácí a platím vždy tak velkou daň?
Bolest v hrudi, smutná duše, v černé tmě se potácí,
osud, dřív snad milosrdný, spřádá sítě pavoučí.
Smutné oči do tmy hledí, jiskřičky v nich vyhasly,
lepší je žít ze dne na den, nemít žádné krásné sny.
Jak osamělá loďka v bouři, tak já si právě připadám,
jen ďábel v koutě usmívá se, když já v pláč náhle propadám.
Amorův šíp zasáhl mě, byl však celý rezavý,
místo štěstí slizká smůla zas lepí se mi na paty.
Klečím v chrámu, nade mnou kříž, tiše šeptám modlitbu,
Bože, prosím, sílu mi dej, ať pro lásku už neumřu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)