Pramení
Anotace: :D:D.....to není k tématu jen se me chce smát,ale toho si nevsimejte. Pokud chcete vdet o cem to je tak si to prectete.. no ne? a pokud porad nic... na me se neobracejte...stejne to nepomuze
narození
propast
moje tváře...
dokážou cítit příval moře
dokážou lehtat v říši otazníku
plazit se jak lidé do skrýší
pálit jako nejžhavější slunce
ale nikdy...
(nepochopím)
probouzím se
celý život
necítím
jedinou tvář
proč?
k čemu
se mám ptát?
povídej
jen povídej
tvůj příběh
osudů vlastních cest
stejně nikdy neprozříš
marnivá krásko...
Komentáře (0)