Nevěra
Anotace: Tak to sem vymyslela dneska v práci... no, posuďte sami...
Prosklená zákoutí
srdeční chlopně,
svět co se nehroutí -
to není pro mě.
Napsaný úsměv
na smutné tváři -
to není ten,
co neustále září.
Pravá tvář lásky
schovaná za mraky,
ďábel co lítá
mezi oblaky.
V ručníku ukrytá
lidská nevěra,
zlomené srdce -
no to se přece nedělá.
Komentáře (3)
Komentujících (3)