KOREA
Anotace: Báseň Severní Korea je o Severní Koree...
Polední slunce na zemi padá
ve městě pchojnjang vládne klid
usměvné tváře kolemjdoucích
lidově demokratický lid
všemožné dohady o smyslu bytí
nikoho netrápí v tak krásný den
atomová velmoc
a nadživotní Kim Ir-sen
KOREA
Večerní slunce na zemi padá
ve městě pchjongjang není klid
mohutné budovy vrhají stíny
těžko se žije bez elektřiny
KOREA
Tak jako na podzim padá listí
včerejšek datem zítřků je
a tak jako Kim Ir-sen má svý jistý
nenávidíme komunisty!
KOREA
Komentáře (1)
Komentujících (1)