Cínový Vojáček
Připadneš si osamělý,
chladný a bez přátel,
pochopení vždycky měli,
když jsi pil a taky klel.
Připadneš si jako z cínu,
neschopen mít lidský cit,
na svých bedrech neseš vinu,
linoucí se jako nit.
V očích slza potlačená,
v srdci zbyl už jenom žal,
pravda časem potlučená,
a žena jíž jsi lhal.
Cítíš se jak příšera,
marně hledáš někde háček,
prázdné oči hledí do šera,
jsi Cínový Vojáček.
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)