Anotace: Zase mě něco napadlo v práci... možná to někdo nepochopí, ale to už není můj problém... píšu to, co cítím...
Možná, že jsem nepochopila, to co si měl na mysli ty, ale hrozně nerada hraju hru na : Co tím chtěl básník říci.. Takže tahle básnička je fakticky oukej! ;)
24.07.2007 19:16:00 | desela