Smutná.
Jsem smutnosmutná princezna
na uplakaném světě,
která radost nepozná
tak snad mi pomůžete,
pane...
Cize zní mi vlastní smích
a přitom v hloubi duše
a v srdci mám jen led a sníh
tak neříkejte hluše
to známe...
Jsem princezna bez naděje,
zoufalstvím srdce svírá se mi,
nikdo se na mě neusměje.
Tak prosím Vás, pomozte mi!
Pane...
Komentáře (0)