kolem Tebe lozí černé krysy,
Ti kteří říkali si přátelé.
Ten konec se mi líbi. Povedený :)
28.07.2007 09:28:00 | Pferdgirl
Líbí se mi, protože působí přirozeně, skutečně. Myslim, že každýmu tahle básnička připomene někoho z minulosti... Prvně sem jí čet a dával pozor na formu, ale když se začtu pořádně a necham se textem vtáhnout, je to opravdu moc hezký. Osobně bych uvítal kapku delší, protože tohle téma se dá rozebírat poměrně dost do hloubly (jen to ale fakt jen muj názor), některý verše mě úplně nesedly, ale jinak moc povedený dílko.
26.07.2007 19:17:00 | Darkspace
Ano všichni pláčí...v slzách mužů se nevyznám, nebo spíš v tom jak mi jejich slzy svírají srdce...
26.07.2007 19:11:00 | Severka
vsichni placou... obcas... je to prirozeny... a kdo neplace ani z lasky, tak ten asi lasku nepoznal...
krasna basen...
26.07.2007 19:03:00 | qpal
Jo,kluci nepláčou-skvělej film,můj oblíbenej,tkže za název děkuju:o) inak jn detail:nashledanou:o)
26.07.2007 18:55:00 | mOBSCENE