Taky jsem takhle psal, viz moje tvorba. Za pár let přijdou lepší chvilky, to mi věř. Potom nebudeš vědět, co dojemného a depresivního stvořit, protože tvoje pocity budou vyvážené a docela jiné. A bude ti dobře.
16.03.2008 13:31:00 | Rayzz
pan Werich jednou řekl: Až ti bude zle, otoč se ke slunci a všechny stíny nech za sebou! občas je ale i příjemný prožít chandru, ale nemá se to přehánět... ale v té náladě mají můzy pré:)
28.07.2007 19:32:00 | zewlakk