Odpusť
Anotace: napísaná v dosť veľkej depresii..priznávam...
Odpusť slnko,
že zneužívam lúče tvoje,
no nepozerám sa na ranné zore.
Odpusť strom,
že vyrývam spomienky ti do kmeňa,
vo vedomí,že ťa už netreba.
Odpusť voda,
že nevážim si tvoju čistotu,
že už nemám pri tebe istotu.
Odpusť Bože,
že mnohokrát nežijem správne,
že odkladám dobré skutky dávne.
Odpusť človek,
že ubližujem ti,
že možno nemám žiadnej cti,
no už nemám na život liek...
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, mirecek
Komentáře (3)
Komentujících (3)