děkuju
Anotace: i ty za to můžeš...
děkuju životu že mi dal tebe
děkuju těm chvílím s tebou
protože pro mě byly vzácné,
vzácnější než život...
děkuju za ty slzy,
kterým si dal původ aby nebyli zbytečné
děkuju za tvá slova i činy,
ale i tvoje srdce ponese kus viny...
víš co cítí člověk,
který s jistotou ví že to pro co chtěl jednou žít ztratil??
víš co cítí ten který zdrcený ve vaně leží a na ruku si žiletkou kreslí??
co cítí když voda barví se do ruda a jeho oči se zavírají??
víš??
cítí úlevu a křičí díky protože už nemusí být s těmi co to způsobili...
Komentáře (4)
Komentujících (4)