matky
Anotace: o ženách které sní
Vidím ženy,
jak natáčejí závity,
dnem i nocí,
vsázejí sportku,
doufajíce výhry,
že život se jim změní,
a nebudou žít,
v chudobě,
z deště pod okap,
srdce je plné lásky,
pro své rodiny,
leč jen sny,
jim v tomto životě stačit nemůžou...
doba je zlá,
každý bojuje svým nejlepším způsobem.
Komentáře (5)
Komentujících (5)