Anotace: Omlouvám se všem, co čekali že další moje báseň bude pozitivní. Opravdu nemám sílu.
pěkná pěkně smutná báseň...
Do takových smutných slov nechci necitlivě zasahovat, ale chvilkami vypadává melodie...
Např. první sloka sice co se týká rýmů sedí, ale její závěr zní trhaně...melodie textu jde náhle proti proudu...trochu mě to tahá za uši....zkus si to přečíst nahlas; možná by pomohlo to trochu "provzdušnit" ,aby to neznělo krkolomně.
Celkový dojem přesto 100% ...snad jen víc pozitivních námětů :))
10.09.2007 16:24:00 | jasix
Au au au .... fúúú, fúúú, fúúú ... odháním všechno zlé od Tebe ... Mno, nevím, co k téhle básni napsat, ono snad ani nic napsat nende.
Vím, že každý má slabou chvíli,
kdy došly už všechny síly,
člověk se propadá na dno,
zas cití věčnou samotu a prázdno.
Život je jeden velký boj, bohužel :´( Někdy mám pocit, že mi láska víc ubližuje, než dává dobré. Hodnotit nebudu, ty víš už proč. Ale dala bych 100% za to, jak je to napsané, slova a věty dobře poskládané, četlo se to dobře, leč těžce příjímalo.
15.08.2007 12:53:00 | NikitaNikaT.
báseň pěkná... ale ty si asi moc pěkně nepřipadáš, což je škoda, trochu optimismu!
05.08.2007 14:13:00 | Thesssinka
Kdyz si clovek mysli ze je na dne... neni tomu tak... ma jeste mnoho a mnoho sily... ,preji Ti mnoho stesticka a mnoho sily odolavat a urcite zvitezis!
04.08.2007 09:33:00 | carodejka
Krasne napsana basen, ale verim, ze odvahu mas. Rozbity ram co nejde ti slepit nech lezet a jdi dal. My vsichni se obcas nedokazeme odpoutat od minulosti, ale zkus otevrit dvere do pozitivnejsi budoucnosti, ktera te jiste uz ocekava.
03.08.2007 13:55:00 | Eva Adamovič