Taky jsem kdysi o sobě četl na zdi, spolu s dalšími dvěma, jeden byl označen jako vůl, druhej jako ču..k a já jako frajer. Dodnes přemýšlím, jestli to měla být urážka nebo pochvala... :-)))
08.08.2007 15:24:00 | La Suneteto
Bylo by to pro zasmání a dobrou náladu, nemít to ten cit pro lidství a bolest, jaký to má.
02.08.2007 21:45:00 | Ludmila Ježová
Dala bych za tisíc, ale Literek se jaksi z těch lidských citů tady asi zasekl a nejde ani stovkou hodnotit...nevadí, však se dočká, kdo si počká...vrátím se
02.08.2007 11:44:00 | Lota
...jsem unešena...prosté a dokonalé...úžasný nápad...moc, moc, se mi to líbí...jsi moudrá lištička, která mě rozesmála...však vím, proč patříš mezi ty co mám ráda...:-)))
02.08.2007 11:42:00 | Lota