Anotace: Nemám sílu na Tebe myslet, aniž by mi do očí nevstoupily slzy, či snad jen moje oči neztratily jiskru... Ani nevíš, jak bych si přála, aby to všechno bylo jinak... (821 Igi - sem cvok, vždyť to víš... a prosím, zkus mi někdy odpustit, že Tě trápím..)
Něco se mi na tom líbí a něco je mi na tom odporné. Asi mi to připomíná mě v jisté době:-) Promiň.
Z pohledu života... je to těch 60 procent.
Z pohledu básně... máš tam hezky libozvučná místa.
25.08.2007 07:51:00 | stupid genius
hodne dobra!..TY ses hodne dobra..kdzy takovy pocity dokazes dat do basne..... je mi te lito...fakt s tebou citim..ver mi, ja te chapu..a 4 mesice..no holka, to ses mozna este na zacatku...:(...
jinak basen fakt pekna...
03.08.2007 13:06:00 | Adrianne Nesser