Dívenka
Anotace: Je sama. Jen ona a tma.
Jde sama v doprovodu tmy
Nikdo se nesnaží pochopit
Jaký boj se odehrává v ní
Co by chtěla a nemůže mít
Kráčí stejně noc za nocí
V hlavě jen mrtvé vzpomínky a sny
Nikdo se nesnaží jí pomoci
Je sama, nikoho již nemá
Na tváři uschlé slzy
A v ústech slova nevyřčená
Ulehá do těsného obětí tmy
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Koskenkorva
Komentáře (3)
Komentujících (3)