Prohrálo a umírá
Kapka co stéká
Po linii páteře
Srdce co se lásky leká
A úsměv co se nesměje
Důvěřivá dívka hledí
Za okny se stmívá
Ve smutku a beznaději
A krutost jenž je divá
Slibované štěstí není
Tím čím býti mělo
Se zlomeným srdcem v dlani
Vzpomínkou na něho
A ona pláče
Pláče až srdce usedá
Tak jako to malé ptáče
Co prohrálo a umírá
Komentáře (1)
Komentujících (1)