Anotace: to co se týká jednoho, neznamená že musí oslovit i druhého...
i dítě má svůj názor a o to víc si ho cením..:-) každý je pořád dítě a tak děkuji..
03.09.2007 19:21:00 | Flow Calipso
ano, báseň je opravdu pěkná a líbí se mi vyjádření myšlenky. můžu zatleskat? (jinak si připadám trošku blbě, že já dítě soudím vyzrálou báseň... když k vzhledem ke zkušenostem jsou moje soudy mnohdy bezcenné=)
03.09.2007 17:35:00 | Já Esther Ruth
díky :-) komentáře já ráda, i když je moc lidí nepíše.. jsem ráda že se líbilo..byl to jeden můj nočná nápad..
07.08.2007 02:51:00 | Flow Calipso
Krásná. Líbí se mi moc ta myšlenka. A duším stromů možná nemůžeme rozumět, ale můžemes nimi splynout =O)
05.08.2007 21:43:00 | Elvien