Snaha vzdušných hradů
Anotace: Jsem psychicky mrtvá, ale pořád dýchám..
Mé slzy nikdo neslíbá
Pro všechny jsem jen chyba
Malá křehká holčička
Tak naivní a maličká
/Bez nároku na lásku/
Slzy opět těžce kanou
Bolest jenž mě dusí
Jiskry co v mých očí planou
Uhasly tak brzy
/Bolest je spláchla/
V pokoře se tělo svíjí
Jako klubko hadů
Naděje mě opustily
Spousty vzdušných hradů
/Odvál je vítr/
Však já se nevzdám
Ještě dýchám
Bolestí i snahou
A jiskry v mých očích
/Jednou opět vzplanou/
Komentáře (1)
Komentujících (1)