Anotace: Napsáno v úplném odtržení od okolí, několik set kilometrů od domova. Přijde mi, jako bych se ve tvoření básniček vrátila zase na začátek. Vysoce amatérské, nedozrálé... Necítím se ve své kůži.. Tak mi dejte pár facek ať se probudím
aha... takže komenty na téma "Brno..." Tvá báseň je krásně pravdivá, protože když se někomu díváš do očí vidíš se v nich /něm/... a k tomu Brnu! Krásný město... Ale musím si postěžovat... Srazy Literu by mohly být taky v Čechách /chudinky my pražský fiflenky/... Mno... ani nevím proč s tím otravuju... přeji ti pěkný den ;)
09.08.2007 07:45:00 | black.heart
Byla jsem v Brně poprvé a jednoznačně si mě získalo... Už jsem si vysnila, jak tam budu žít :D Ale nejdřív tam chci studovat :-)
08.08.2007 22:24:00 | mattoni.uz.neni
Brno... sice tam nebývám zase až tak často, ale pro mě je to nejhezčí město v republice... a má svá vlastní kouzla...
08.08.2007 21:18:00 | prostějanek