Chtěla bych
Anotace: život bez lásky, není život
CHTĚLA BYCH…
Chtěla bych zemřít
a potom z mrtvých vstát
Chtěla bych umět se radovat
Život je pěkný, říkají
a budoucnost svou neznají
Chtěla bych umět milovat,
láska je přeci dar,
který k životu patří
Chtěla bych umět odpouštět,
možná Tobě,
ale i sobě
Chtěla bych umět zapomenout,
na všechnu tu bolest,
kterou v sobě nosím
To vše mě prosím nauč
a já Ti slibuji,
že pilným tvým žákem se stanu,
žákem,
co poznámky si bude psát
a jenom tobě tiše naslouchat
Komentáře (0)