Anotace: pocitovka... tohle už nosím v hlavě několikatej den... mozna i tejden... jen kraťoučká báseň, co v sobě má hodně citů, bolesti, lásky...
Je krátká,ale vejde se do ní docela hodně...na to jak je krátká! ;-)
11.08.2007 13:51:00 | Chancer
moc hezký... ale moc krátký. mohlas to prodloužit:)
11.08.2007 13:36:00 | Mišpule
to je pěkný ;)
10.08.2007 09:54:00 | black.heart
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?