Pochod času začíná v mrazivých ulicích
Anotace: Je to báseň o nejistotě, kterou cítí každý z nás a je o tom jak se sní vyrovnat. Ale e to baseň plná metaforů takže každý tam najde co chce najít.
Pochod času začíná v mrazivých ulicích
Za zvětšovastsím sklem zoufalství
Útěchu dostaneš v barevných podnicích
A pravdu vidíš za rouškou ožralství
Říše bílých pustin duši volnou lemují
A ztrácí se v bystrých stínech
Hlupáci oddáně za ráno další děkují
A kousky myšlenek ve splínech
Světla na ulicích chodníky zase jasní
Vesmír ti nocí se zájmem naslouchá
Tam nahoře jsou někde prozřetelní blázni
A budou zase když nejistota na dveře.................. zabouchá
Komentáře (0)