Já nechci!
Začínám mít hrozný strach,
něco mi říká že někoho ztrácím,
vroucí city jakoby mizeli v prach,
cítím jak pomalu uvnitř krvácím.
Hrdlo se mi stahuje a já nemohu nic říci,
v krku jakoby mi uvízla slova,
jsem uvězněná jako anděl v kleci,
snažím se mluvit zase a znova.
Oči se mi halí do prázdnoty,
já snažím se říct "Já nechci"
někdo zamkl mi dveře byl si to ty,
křičím ale nikdo neslyší co chci.
Komentáře (1)
Komentujících (1)