Anotace: když věří jen jeden, je to málo..a kdybych nevěřila ani já? bylo by mi líp?..řekni, bylo?
děkuji za tvůj komentář, hezkej, optimistickej pohled, až to tak zase uvidím i já, bude to fajn. zatím to bolí..a v slzách topím svoje sny, které nechci a pořád se mi zdají..
líbí se mi tvoje psaní:) nejvíc "Pastelka"
11.08.2007 03:34:00 | Jenny.Dee