Čekám
Anotace: Nechaná o samotě na pospas... pouštním supům...
Šel´s cestou dál,
mě za sebou zanechal
a jiným dveře otvíral.
Teď po lásce smekám,
všech stínů se lekám
a stále na Tebe čekám.
Čekám u kraje cesty
a třeba jsou pravdivé ty zvěsti,
že do sebe zarývám své pěsti...
Komentáře (0)