Odešel
Anotace: ublížil,šel dál a už se nevrátil
Zlomil,zklamal a šel dál,
opět sem to já,kdo prohrál.
Milovala,trpěla slzy utírala,
oči před ním zavírala.
Jak moc schovat by se chtěla,
kam zmizelo štěstí,které měla?
Rozplynulo se kdesi v dáli,
tak proč jsme se tak strašně báli.
Něčeho co vlastně ani nebylo,
nic tu po tobě nezbylo.
Tak kde jsi?Kam jsi šel?
zlomil,zklamal a odešel.
Komentáře (2)
Komentujících (2)