Vzpomínka na Petra
Anotace: byl součástí mého života,po každé lásce zůstanou stopy...
Myslím na tebe,
stále
už ani nevím,kde všude,
na Tebe myslím.
Chybíš mi,
tvá černá duše
chci vlastnit tělo a to jest těžký hřích.
Myslím na tebe
když mi ráno provoní černá hořká káva,
za ta léta už věděls,co mám ráda.
Myslím na tebe
dnes zavřeno!
Inventůra vzpomínek...
V mé hlavě stovky dopisů na rozloučenou,
rozmazaný pohled skrz okenní tabuli bolavýma očima.
Jasně napoví nám,
že dnes něco se končí
a něco snad? začíná
....
Myslím na tebe
potkávám tě všude
volám do tmy tvé jméno.
Láska či noční můra
s tvou setbou pro stíny
cesta zpět dávno zavátá
víčka ztěžklá
rozporem pravdy a lži
již se netážeme.
Románové lože,
propadlé a vystydlé.
Obsah již zkreslený
s příměsí dějin a zločinů.
....
A zase tě potkávám,
jenže to už dávno nejsme my...
Komentáře (2)
Komentujících (2)