Bezcenná
Jako kus rezavého zlata si připadám,
když nulovou hodnotu pro své rodiče mám.
Cítím se jako cetka bez punce,
jsem v duši černá smutkem,
jak den bez slunce.
Pro klenotníka vzácná i s prachem od slaných potoků,
pro rodiče jen prstýnek z pouti,
co nemá hodnotu
Komentáře (2)
Komentujících (2)