na umírání času dost
a ze života bývá zlost
kde je ten most
kudy se chodí pro radost
krok za krokem rok za rokem
pohledy se míjí
a roztažená nit se svíjí
Tohle je asi první smutná básnička se svižným rytmem, takovým rázným
bum ta rata bum, bum, bum....jéééééjda já asi jedný plachetnici urazil stožár honem pryč ...:-)
30.06.2018 23:30:10 | klaun