Depka

Depka

Anotace: Je to ubohý a krátký pokus, jak popsat to, co je nesdělitelné.Tedy aspoň pro lidi, co to nezažili.

Jako když se otevírá kytka,
a pak ji zašlapou,
jako když máš něco,
a odnese to proud.

Jak když ve tmě místo světla
praskne žárovka.
Né, to jsem se asi spletla.
To je tutovka !

Vlastně to ani nepůjde
popsat tyhle stavy,
já jen, že ty básničky...
To mě ještě baví !

V depresi se pískem plazím,
extází se nechám nést.
Neumím žít něco mezi,
snad nepřijde za to trest.
Autor spare, 16.08.2007
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel