Anotace: Nikdy nepřestávejte věřit...
Víra je jako květ,
který na noc zavírá své lístky.
Ty ale otevři je, i když není cesty zpět.
Skřítkové přinesou tvého štěstí střípky.
Že na skřítky nevěříš?
Neboj, ani já...
srdce v lásce nezadržíš
I já už nejdenou víru ztratila...
Třeba je otevřít oči
nemusíš utíkat.
Poznáš že princ před tebou klečí
stačí jej jen uvítat...
18.08.2007 00:00:00 | Jackie Decker