Anotace: ....
...jsi to ty...
....byla bych ráda, kdybys jednou napsala podobnou... víš...tu...O snech...o nás...o dávání...kdybys jednou mohla napsat takovou...a k tomu se tě držely za sukni tři tvoje děti ;-))) Barunko :-)
20.08.2007 21:39:00 | no
píšeš teď častěji, viď... no možná jen častěji na literu:-)
bolestný.krásný.- Tvoje
19.08.2007 10:39:00 | Mango-Holka