Schoulený rozlety
Anotace: já nemám špatnou náladu... ale prostě... tak nějak mi to jde pod prsty samo...
Schoulený rozlety,
zašedlý svítání,
při smíchu slzy
a tmavomodrej svět
hodit za hlavu
a nechat udusit
noční můry,
podrážky z mechu
a kapradí,
stejně to bolí
pořád znova
jako když se topí
poslední zlatá rybka
a splněný přání
mizí v hlubinách.
Andělé začali
kouřit trávu
a smějí se
absolutně všemu -
slzám, smíchu, bolesti
veselý je lidský neštěstí,
když za všechno si můžem sami
a vítězství je dávno pryč.
V osobních prohrách
cedíme krev
za nevinný flirty
a zamlčený pravdy
ze "slušnosti"...
Komentáře (6)
Komentujících (6)