Obdivuhodné!Jen bych si dovolil zdůraznit,že každý konec přichází,aby něco nového mohlo začít.Osud dává další příležitost,tak je tomu třeba rozumět - alespoň já tomu naprosto věřím!R.
22.08.2007 10:57:00 | rolon
Ano něco končí něco začína... pěkné! Moc se mi nelíbí slova ale jinak za city bych dal sto...! Pac není důležité jak to napíšeš ale jak to cítíš... a jak to pocítí ostatní...
19.08.2007 21:16:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Tý vogoooooooooooooooo to je nádhera-Uplnej Tasso není co dodat dávám 0%
19.08.2007 18:40:00 | Jsem ten kdo jsem