Beznaděj v plenkách
Lhostejné slechy napadá
zvuk mého klopýtání
díry se samy hloubí
vítají pád
prach se zvedá do nádechu
zoufalých nozder
uvolňující výdech byl zatčen
za násilné zadržování
hadi naděje se kroutí
svlékají kůži
narození beznaděje
se neobejde bez pláče
znásilnění ideálů
má za následek
že přišlo na svět
nechtěné dítě
Komentáře (5)
Komentujících (4)